Nylandsvej 22, 7830 Vinderup

Flot moderniseret hus - centralt beliggende i Vinderup

Huset fremstår særdeles flot moderniseret og er klar til indflytning og danne ramme om dit hverdagsliv allerede fra dag 1. Der er gulvvarme overalt, undtaget soveværelse, HTH køkken og bryggers og der er nye el og kloakinstallationer, vinduer fra Hvidbjerg og tag fra 2017

Du får her et lækkert og smagfuldt opholdsområde med flot køkken, stue med New Yorker væg, som bare skal opleves, 1 skønt nyt badeværelse fra 2015 og i det hele taget et hus med en god stil med blandt andet flotte gulve og trælofter med synlige spær. Der er stort bryggers og soveværelse med walkin closet. Lille tør kælder giver mulighed for værksted eller måske en charmerende vinkælder.

Huset er beliggende på god grund, hvor der kan skabes nogle rigtigt gode uderum.

Lyder det godt, så ring allerede nu og bestil en fremvisning hos Liselotte og Mogens i BoligOne.

Er Vinderup noget for dig og sætter du pris du på, at finde et hus der ligger som en del af byens liv og meget tæt på byens hverdags faciliteter i form af indkøbs muligheder indenfor 2 minutters gang, skole og daginstitutioner?

Kunne du også tænke dig at bo i et område hvor der er unikke natur muligheder med for eksempel fine tur muligheder til Stubbergård eller Flynder sø. Måske er nærliggende Handbjerg Marina også noget der kunne være et aktiv hos dig - her er der badestrand, mulighed for bådplads og populær restaurant. Lyder det attraktivt? Så kunne Nylandsvej 22 være noget for dig!

Vinderup er et åbenlyst godt sted at bo og samtidigt er det en super pendler by med kort afstand til både Holstebro (tilhørskommune), Struer, Viborg og Skive. Der er også tog- og bus muligheder.

Går du i salgstanker er du velkommen til at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig.