Tangvej 12, Gudum, 7620 Lemvig

Nu udbydes landejendommen "Søndertang" til salg - velegnet til heste

Du skal ikke købe denne ejendom, hvis du i første række tænker på en indflytningsklar og skøn beboelse!

Du skal i stedet fokusere på udbygningerne, der er opført i 2000 i god kvalitet, med blandt andet solid stålbue konstruktion. Eternit taget er skiftet i 2015 under fabriksgarantien, idet de første plader var af for dårlig kvalitet. Udbygningerne fremstår i super god stand.

Ladebygningen er på 224 kvm med fuld loftshøjde til kip og kan anvendes til mange forskellige formål og funktionaliteten understreges af, at der er adgang i form af 2 porte. Staldbygningen er på 136 kvm, også med fuld loftshøjde til kip og idag indrettet med hestebåse, der alle kan nedlægges, så staldbygningen kan indrettes efter egne ønsker til formål og anvendelse.

Ejendommen er beliggende ud til åbne marker og man har selv næsten 2 ha jord til rådighed. Jorden er oplagt til anvendelse som græsningsareal for heste eller måske til et lille økologisk landbrug.

Der er ikke langt til plantagen Klosterheden, der er kendt for sit rige dyreliv, fantastiske ride muligheder og det kuperede terræn appellerer også til en mountainbike tur på den mere end 50 km lange rute. Beliggenheden er super i forhold til, at komme hurtigt til Lemvig, Struer, Holstebro og motorvejen. Nærindkøbs muligheder og skole ligger lige for i de nærliggende landsbyer Nørre Nissum og Fabjerg.

Stuehuset og øvrige bygninger giver ikke så stor mening, at beskrive, idet de er gamle og i dårlig bygningsmæssig kvalitet og det vurderes, at en total renovering ikke giver mening. I stedet er der fantastisk mulighed for, at bygge din drømmebolig, idet du i udbudsprisen kun betaler for beliggenheden, jorden og udbygningerne.

Lyder det spændende, så kontakt Liselotte og Mogens i BoligOne, så du kan bestille en rundvisning på denne ejendom med højt til himlen.

Velkommen på Tangvej 12.