Åglimt 2B, 7500 Holstebro

Flot villa med super god plads på 3 plan

Det kan være svært at beskrive alle kvaliteterne ved dette hus - det skal opleves. Det siger en ejendomsmægler tit, men her gælder det i aller højeste grad! Du får her et hus der er moderniseret med respekt for stilen og charmen i et hus fra 1930.

Oven i selve husets kvaliteter får du en dejlig lukket have, flotte flisebelægninger i indkørsel, på terrasser og omkring huset. Haven er en oase i centrum af Holstebro og med masser af muligheder for gode uderum.

Det er ganske enket en unik villa! Den er beliggende super tæt på Holstebros mest moderne skole, Sønderlandskolen og en anden kvalitet ved dette indbydende boligtilbud i midtbyen, er muligheden for en gåtur langs Storåen og ud i de store skovområder ved Vestre og Nibsbjerg plantager

Så kunne du tænke dig at bo i et rummeligt hus med hele 194 kvm fordelt på 3 plan - 122 kvm bolig og 72 kvm kælder i boligstandard?

Sætter du pris på indretning og byggematerialer der rummer sammenhængende opholdsrum i stueplan med dør direkte til haven, loft til kip på 1. sal, sildebens parket gulve, klinkegulve med varme og lækker solterrasse i haven, der også kan ombygges til orangeri?

Kunne du også tænke dig at bo i lækre moderniserede omgivelser med et fedt køkken og 2 badeværelser og 1 toilet?

Og er det samtidigt af værdi for dig, at have tæt afstand til centrum af byen med charmerende gågade, masser af shopping muligheder og attraktive kulturtilbud?

Så er Åglimt 2B noget for dig - så bestil allerede nu en rundvisning i dette super gode boligtilbud i Midtbyen - ring eller skriv til Liselotte og Mogens i BoligOne.