Tellingvej 19, 7560 Hjerm

Flot beliggende landsted tæt på Hjerm, Struer og Holstebro - uforstyrrede omgivelser med udsigt over Limfjorden

Drømmer du om at bo i naturskønne omgivelser og samtidig være tæt på alle byens muligheder? Og leder du efter et sted med masser af plads og mulighed for at holde dyr? Så vil denne dejlige landejendom få kilometer fra centrum af både Struer og Holstebro interessere dig.

Samtidigt har du mulighed for, at blive en del af et aktivt nærmiljø i Hjerm med både skole, daginstitutioner, gode idræts faciliteter, helt nybygget supermarked og et mangfoldigt foreningsliv. Transport mæssigt er du godt dækket med togforbindelser mod både nord og syd, samt kun en kort køretur fra Holstebro motorvejen.

Ejendommen ligger på en mere end 6 hektar stor grund med gode anvendelses muligheder og panorama udsigt over Limfjorden med Struer og Venø i baggrunden. Der er lavet masser af naturpleje på arealerne, der fremstår med søer, skovbevoksning, engarealer og agerjord, der pt. er udlejet. Udover et velholdt stuehus fra 1988 får du flere gode udhuse, herunder staldbygning, der udover, at rumme mulighed for dyrehold, har en indretning med værksted og et isoleret rum med mange anvendelsesmuligheder. Der er også stor ladebygning med høj port i gavlen.

Det her er virkeligt et sted der skal opleves! Stuehuset er som nævnt opført i 1988 og fremstår med en moderne indretning med stort køkken/alrum, 4 soveværelser, 2 badeværelser og dejlig stue med masser af lysindfald.

Udbygningerne er i god stand og kun fantasien vil sætte en grænse for hvad de kan anvendes til. Omgivelserne, naturen, haven - kort sagt: alt det udenom, vil man hurtigt finde sig til rette i. Egen lille skov med lysninger hvor solen kan nydes, udsigten over Limfjorden, jordarealerne, der kan bruges til græsning eller til, at gå tur på.

Kunne du tænke dig selv at opleve ejendommens naturskønne beliggenhed ved Limfjorden? Så ring allerede i dag, og bestil din tid til en rundvisning hos BoligOne.