Hovedgaden 42, Tvis, 7500 Holstebro

Indflytningsklar villa i Tvis

I populære Tvis venter denne villa på, at slå dørene op for nye ejere. Her kan du glæde dig over en super flot istandsat bolig, hvor du blandt andet får et stort, lyst stueplan med helt ny indrettet køkken med inventar fra Svane og quooker fra AEG.

Oven i hatten du får en 1. sal med super gode rum, samt en velanlagt have med kig over markerne og med en lækker, syd/vest vendt terrasse og prikken over i'et er bestemt den gode beliggenhed tæt på hverdagens faciliteter og hurtig adgang til motorvejen.

Fra vejen præsenterer villaens 180 veludnyttede kvm sig godt tilbagetrukket fra vejen og med mulighed for differentieret ind- og udkørsel. Med til huset følger en god, muret garage, carport og et udhus.

Boligen er istandsat fra A-Z, bla. med Danfoss Living varmestyringssystem og står derfor fuldstændig indflytningsklar. Du kan eksempelvis se frem til flotte, lyse gulve, lyse vægge og hvidpigmenterede rustiklofter, og alt inventar er fornyet.

Udover de 5 soveværelser, indeholder huset også et indbydende badeværelse med lækkert inventar og toilet på 1. sal i super moderne stil. Endelig får du et præsentabelt bryggers med lækre vaskefaciliteter og opbevaring i den gode skabsplads.

Huset ligger i et velfungerende, populært lokalsamfund med et godt sammenhold. I byen finder du både indkøbsmuligheder, skole, børnehave samt kultur- og idrætscenter. Endelig har du en køretur på blot 11 minutter til Holstebros hyggelige midtby.

Lyder dette som det perfekte match for din nye bolig? Så glæder vi os til at byde dig velkommen på Hovedgaden 42 i Tvis.