Højgårdsparken 100, 7560 Hjerm

Hjerm - kort sagt et godt sted at bo!

Mulighederne for et aktivt fritidsliv er mangfoldige i Hjerm. Der er kort afstand til Limfjorden og byens aktive foreningsliv giver mulighed for at dyrke 16 idrætsgrene og snyd ikke dig selv for fitness centret. Helt nybygget købmandsforretning er snart endnu et tilbud i Hjerm sammen med skole og daginstitutioner.

Har du behov for offentlig transport er der banegård med timedrift til Holstebro og Struer og Holstebro motorvejen er kun ganske få km væk.

Når du så i tilgift kan købe denne villa i høj kvalitet i Højgårdsparken kunne Hjerm blive det perfekte valg for dig og din familie. Du får en villa der er opført i gode materialer, en super rummelig garage/værksted, carport og velanlagt have med flere terrasser, så solen kan udnyttes optimalt.

Den rolige beliggenhed for enden af stille stikvej er optimal i forhold til sikker færden til og fra huset og samtidigt ligger huset optimalt til grønne områder og godt sti system der fører dig frem til alle Hjerms hverdags faciliteter. Udvendigt emmer huset af kvalitet med tag, vinduer og døre i rigtig god stand.

Huset er indvendigt med masser af plads til den travle familie, der er godt lysindfald i alle rum og 1. salen er indrettet, så den også kan bruges når man har mange gæster i huset.

Husets indretning er optimal til familiens hverdagsliv med den store carport der sikrer tørskoet adgang til bryggers. Opholdsafdelingen er med lækkert spisekøkken, stor stue og udgang til udestuen der sikrer tidlig forårs start i haven. 2 badeværelser og 4 soveværelser afslutter billedet af rummelighed og høj funktionalitet.

Er du klar til en rundvisning i denne attraktive villa i aktive Hjerm kan du straks bestille en fremvisning hos BoligOne Mogens Kragh I/S - ring blot 9742152!