Harrestrupvej 59, 7500 Holstebro

Super funktionel villa der faktisk er lidt udover det sædvanlige

Drømmer du om at eje en dejlig bolig med mange gode kvadratmeter til den aktive familie og med beliggenhed i skønne omgivelser med kig til marker og kort afstand til store skovområder og samtidigt kun være i få minutters afstand fra centrum af byen? Så kan vi byde dig velkommen på Harrestrupvej 59!

Med sin uforstyrrede beliggenhed med naturen som nabo er det således et plus, at der samtidigt er bekvem afstand til skole, daginstitutioner og gode indkøbsmuligheder.

Ejendommen fremstår i rigtigt gode materialer, hvor der også er tænkt på, at vedligeholdelsen skal være nem. Man får samtidigt en stor grund (2075 kvm) med gode anvendelsesmuligheder, og der er således allerede etableret shelter med bålplads.

Man møder huset ved den store grusbelagte gårdsplads, hvor man straks får et indtryk af den velanlagte have og den er stor carport med redskabsrum, cykelskur og mulighed for, at køre fra huset igen via egen vej. Der er overdækket indgangsparti til husets stueplan og der er nedgang til kælderen direkte fra gårdspladsen.

Du får et rummeligt hus med 219 kvm boligareal og 135 kvm kælder med højt til loftet og indrettet i beboelsesstandard. Så ved købet af denne villa kan du boltre dig på ialt hele 354 kvm - her er plads til både, at bo og til alle familiens aktiviteter!

Attraktiv bolig, god beliggenhed, ikke langt fra centrum - lyder det som det perfekte boligmatch for dig, så bestil en fremvisning hos BoligOne Mogens Kragh I/S på telefonnummer 97421252.

Går du i salgstanker, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering.

Velkommen på Harrestrupvej 59 - en villa udover det sædvanlige!