Forssavej 77, 7600 Struer

Arkitekttegnet villa i 3 forskudte plan

En god atmosfære, flot beliggenhed og masser af plads. Det er de grundlæggende fortrin som denne villa i attraktivt villa kvarter i Struer har at byde på. Involverer dine boligdrømme villa med flot arkitektur, fredelig beliggenhed og 6 værelser, så er det værd at stille skarpt på denne store villa på Forssavej 77.

Du finder boligen i villa kvarteret ved Kilen. Der er i næromådet alle de faciliteter du har brug for i et aktivt hverdagsliv, heriblandt skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder. Der er samtidigt kort afstand til centrum af Struer hvor du finder et charmerende havne- og gågade miljø, samt strand muligheder både ved Bremdal og Østre Strand. Kvarteret har naturen lige uden for døren hvor Kilen appellerer til en rask gåtur.

Når du ankommer til huset med den 1000 kvm store grund med træer som randbevoksning, bliver du mødt af en villa opført i gode materialer og med garage i samme stil som huset. Det er også værd at fremhæve de mange gode uderum huset byder på, ikke mindst de 2 altaner og flere terrasser..

Inde fremstår villaen ligeså indbydende som ude, og fordelt på 3 forskudte plan får du ialt 213 kvm. Her er kort sagt plads nok til selv den store og måske sammenbragte familie. Hele villaen er indtagende med mange gode detaljer i indretningen - du skulle tage at komme og se dem selv! Alle rum har en en lys atmosfære takket være rigelige vinduespartier, der lader dagslyset komme til sin ret på samtlige kvadratmeter.

Dejlig stor have med gode muligheder for at nyde solen dagen lang er også en del af kvaliteterne ved denne villa. Garage illustrerer den store funktionalitet som denne villa præsenterer sig med.

Kan du ikke få armene ned over denne skønne villa med de flotte omgivelser, vil vi meget gerne arrangere en fremvisning for dig. Kontakt os med det samme, så klarer vi resten - velkommen på Forssavej 77.

Går du i salgstanker er du velkommen til at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig.