Læssøevej 14, 7500 Holstebro

Dejligt byhus med lækker terrasse

Går din boligdrøm i retning af et topmoderniseret byhus, der samtidigt kan byde på et terrasse område udover det sædvanlige, så skulle du måske stille skarpt på Læssøevej 14.

Her får du et hus hvor der både er stilfuld indretning og god plads på 3 plan. Glæd dig over Svane inventaret i køkkenet fra 2014 og badeværelset fra 2016. Nyd at der er cooker i køkkenet og akustik lofter i stueplanet, der giver super rum virkning.

Huset emmer af, at der er kælet for detaljerne, så der er skabt et hus hvor det er godt, at være i alle rum. I tilgift er der toilet på alle 3 plan og badeværelse i både stueplan og kælderplan, så der er god mulighed for en god opdeling af familiens aktiviteter.

Der er udgang fra stueplan til et stort terrasse område i komposit træ og med fantastiske muligheder for, at indrette sig med gode uderum - kort sagt en lækker ramme for familiens udeliv med grill og sommer hygge.

Villaen er beliggende i et rigtigt godt område, hvor man indenfor kort afstand både finder den helt nyindrettede Sønderlandsskole, daginstitutioner, super gode indkøbsmuligheder og ikke mindst attraktive naturmuligheder med Vestre- og Nibsbjerg plantager, hvor der er uanede muligheder for aktive fritidsinteresser i form af vandreture, mountainbike og løbeture.

Huset har en stilfærdig beliggenhed på rolig villavej, grunden er dejlig lukket og du får både et godt værksted, stor dobbelt carport og et flisebelagt gårdhavemiljø ved husets indgangsparti. Det er også værd at bemærke super gode energiforhold med bla. solcelleanlæg og et A2010 energimærke.

Lyder Læssøevej 14 som det perfekte bolig match for dig skulle du måske kontakte Liselotte og Mogens i BoligOne og bestille en fremvisning af dette spændende byhus i sydbyen.