Åbrinken 35, 7550 Sørvad

Klassisk ejendom og moderne komfort

Her kan præsenteres en villa i en klasse og stil udover det sædvanlige!

Villaens udtryk forener det klassiske udtryk med det moderne på elegant vis. Stilen er stramt tilrettelagt med homogene materialevalg både på hovedhuset og den kvalitetsrige garage.

Selv ved en skyndsom og overfladisk betragtning afsløres boligens overordentligt høje standard, som blandt andet udmærker sig ved specialfremstillede finesser og bestanddele i rigt antal.

Villaen gemmer på 226 kvm fordelt over 2 plan. Huset er opført i gedigne materialer og indretningen er tilretteligt med spændende løsninger, der gør huset charmerende og indbydende.

Allerede ved ankomsten til huset får man fornemmelsen af, at dette er et særligt hjem. En åben og indbydende grusbelagt gårdsplads gør dig straks klar til, at udforske alle de detaljer dette boligtilbud besidder.

Villaen er beliggende i mindre by, Sørvad, der ligger godt imellem de 2 byer med mange arbejdspladser - Holstebro og Herning - så pendler mulighederne er optimale. Byen er godt klædt på med skole, daginstitutioner, indkøb og et rigt udvalg af fritids tilbud med et aktivt foreningsliv. Der er masser af naturoplevelser i nærområdet, tag foreksempel på besøg i Præstbjerg Naturcenter med et varieret dyreliv og gode gå-tur-muligheder.

Det her er absolut en villa der skal ses - det er sjældent du får mulighed for, at erhverve en villa der er så unik som denne.

Ring til Liselotte og Mogens i BoligOne og bestil en eksklusiv rundvisning i denne ubeskrivelige villa.