Rønnebærvej 33, Mejdal, 7500 Holstebro

Super velindrettet hus i attraktive Mejdal

Mejdal har det hele! Og du finder blandt alle de faciliteter som Mejdal rummer, denne villa med næsten nye vinduer overalt og en indretning der henvender sig til familien, der har brug for god plads i hverdagen. Husets indretning er moderne med en soveafdeling med hele 4 værelser og et lækkert badeværelse med badekar. I modsat ende af huset ligger voksen soveværelse med udgang til overdækket terrasse og adgang til stort badeværelse. Sammenhæng i opholdsrummene med alrum og stue.

Et hus med masser af kvaliteter og i tilgift beliggende i Mejdal, hvor du udover en super dejlig natur også kan glæde dig over supermarked, cykelforretning, pizzeria og ikke mindst BUM (Børne Universet Mejdal), der er en daginstituion for børn i 0-6 års alderen - som de selv siger: Vi udvikler mennesker. Den naturlige vej efter BUM er Halgård skole, der er en super god skole der nemt nåes via veludbygget stisystem.

Villaen er beliggende på stille villavej uden gennemkørende trafik med trygge rammer for børn og voksne. Huset er rykket frem på grunden, så der bliver en dejlig ugenert have bag huset. God stor carport, redskabs rum og cykelskur er også en del af dette boligtilbud, der endvidere kan byde på gode uderum med terrasse arealer, heraf en overdækket terrasse.

Lyder denne bolig som det perfekte match for dig skulle du måske downloade en salgsopstilling, der fortæller endnu mere om hvad du kan forvente af denne bolig med god beliggenhed i skønne Mejdal.

Du kan også blot bestille en fremvisning hos Liselotte og Mogens i BoligOne, så får du set dette boligtilbud med egne øjne.

Går du i salgstanker er du velkommen til at bestille en salgsvurdering af din nuværende bolig.