Bærkær 4, Vind, 7500 Holstebro

Fantastisk villa i landlige omgivelser

Er nøgleordene for dig

* beliggenhed i landlige omgivelser

* plads til alt hvad du kan drømme om - her er bare god plads

* præsentabel villa bygget i gode materialer

* store naturområder i umiddelbar nærhed

* moderne indretning med nyere stort køkken/alrum

* mulighed for, at leve det gode liv omkring den store swimmingpool, der kan overdækkes

* deltagelse i aktivt landsbyliv i Vind og kun få km til rigtig god skole

Flot landvilla i naturen få km fra Holstebrol

Vil du bo i naturen i skønne omgivelser og med gode muligheder for at leve det liv du har lyst til. Vil du have en rummelig grund på 8172 kvm med have og græsningsarealer og med kig over de omkringliggende eng arealer. Denne indbydende ejendom er idyllisk placeret i det naturskønne landskab ved Vind i en eksklusiv udstykning med store natur grunde. Foruden et meget velbygget og velholdt hovedhus byder ejendommen på anvendelige udhuse/garage. På grunden, der ligger ud til engarealer, er der et mangfoldigt dyreliv og der kan altid opleves noget blot ved at gå en tur i naturen. Der er træer/bevoksning omkring ejendommen der skærmer for vinden. Der er på grunden mulighed for dyrehold, mindre erhverv, fx gartneri.

Private og naturskønne omgivelser

Ejendommen er placeret få km fra det store naturområde omkring Vind Hede og Stråsø Plantage, hvor der er rig mulighed for, at få mange former for naturoplevelser til fods, på hesteryg, cykel (populær mountainbike område) eller blot ved, at høre den store bestand af kronvildt brøle i skumringen. De umiddelbare omgivelser lægger op til ro og afslapning både inde og ude.

Til trods for den fredelige beliggenhed er der 10 - 12 min. kørsel til indkøbsmuligheder i Holstebro, Alternativt findes Nr. Felding, Sørvad og Ørnhøj inden for kort afstand (5 – 6 km.) alle med dagligvare forretninger. Skolebussen holder for enden af Bærkær (ca. 100 m fra huset) så børnene kan komme sikkert i skole. Der er offentlig transport til gymnasiale uddannelser i Holstebro
Selve Vind har som landsby masser at byde på - man kan måske sige at Vind er meget mere end en landsby! Det er et samfund med et stærkt sammenhold, masser af engagement og drive, der bliver drevet af områdets ildsjæle. Det naturlige omdrejningspunkt er Landsbycenter Vind i denne aktive landsby.

Velholdt og velindrettet hovedhus

Med sine flotte hvidmalede træfacader, nydelige hvide sprossevinduer og halvvalmede tagkonstruktion med cementsten er hovedhuset nydeligt afstemt til den naturskønne beliggenhed. Bygningen er opført i 2003 med ombygning fra 2012 og lever fuldt ud op til moderne komfortkrav med blandt andet et super lækkert og stort køkken/alrum, der er etableret for få år siden.

Indretningen byder i stueplan på en præsentabel entre med separat og funktionelt bryggers, det lyse køkken/alrum, et badeværelse, stue med franske døre, samt et stort værelse. 1. salen nås ad trappen fra alrummet og rummer badeværelse og det uundværlige walk-in closet, samt 5 store lyse værelser og et disponibelt rum - her er masser af brugbar plads og meget lidt spild plads!

Udhus/garage falder fantastisk ind i arkitekturen og fuldender det komplette indtryk af en velproportioneret ejendom. De sekundære bygninger kan anvendes som garage, værksted - ja, kun fantasien sætter grænser. En separat del af garage er fyrrummet. Der er på grunden løsdriftsstald/ udhus med godkendt vandboring/brønd med tilladelse til vanding af dyr og græsningsarealer (frostsikret).

Afslappende terrasseliv ved swimmingpoolen.

Nyd dagen på de store solbeskinnede terrassearealer og naturen under åben himmel med udsigt til et rigt dyreliv. Swimmingpoolen er et kapitel for sig selv når det handler om livsnydelse - den er klar til brug og den kan nemt overdækkes når man ikke bruger den. Der er kort sagt fantastiske muligheder for også, at nyde at bo på denne unikke ejendom også når det gælder attraktive uderum.

Med andre ord byder denne ejendom på Bærkær 4 på masser af fredelig natur samt sublime udfoldelsesmuligheder for naturelskeren. Mulighed for dyrehold.

...så skal du stille skarpt på denne helt unikke ejendom, der er beliggende kun 13 km fra Holstebro centrum
Du skal bare ringe og bestille en rundvisning af Liselotte og Mogens hos BoligOne....

Afstand til...

Holstebro 12 minutter
Herning 33 minutter
Skole 8 minutter
Indkøb 7 minutter
Motorvej 17 minutter