Idom Åvej 10, Idom, 7500 Holstebro

Flot villa idyllisk beliggende til Idom Å

Drømmer du om en flot højtbeliggende villa på stor grund lige ned til Idom Å, som er en af Danmarks reneste åløb og med et helt uspoleret forløb fra udspring til udløb (15 km) - så må du hellere kigge på dette unikke boligtilbud som vi netop nu præsenterer i Idom!

Kun 9 km fra centrum af Holstebro i naturskønne omgivelser finder du denne villa på 166 kvm med 35 integreret garage og udhus på 37 kvm. Der er samtidigt tænkt på energien med etablering af solcelleanlæg på grunden.

Huset er beliggende i Idom, der har et godt landsbymiljø med skole, daginstitutioner og et godt foreningsliv. Særligt skal fremhæves kultur-, fritids- og idrætscentret, der også har selskabslokaler med menuer i særklasse - kort og godt, Idom er et godt sted at bo!

Villaen er indrettet i lys og indbydende stil med udsigt over den flotte natur i nærområdet - fra indretningen kan nævnes:

Den intrerede garage giver den naturlige og altid tørskoede adgang til huset med direkte adgang til det store bryggers. Garagen, der er indrettet med et disponibelt rum udover parkeringsarealet, er udført så den nemt kan lægges til boligarealet. Bryggers er med trekvart mur adskilt fra præsentabel entre med hovedindgangsparti. Entreen giver ligeledes adgang til et værelse og husets ene badeværelse med brus og skabsarrangement.

Fra entreen kommer du ind i lyst køkken/alrum, hvor du første gang oplever den betagende udsigt over den omkringliggende natur, som kan nydes endnu mere intenst fra den store runde terrasse, hvortil der er udgang fra alrummet. På terrassen får du den fulde oplevelse af den natur du er i, med den rislende å forneden i haven. Haven skal i det hele taget opleves.

Haven er stor og du kan gå tur i din egen lille skov og du kan hygge dig med familien på bålpladsen ved åen hvor der er badebro. Beskrivelse af indretningen afsluttes med endnu et værelse, samt soveværelset med adgang til husets andet badeværelse, samt en stor og indretningsvenlig stue, hvorfra du også kan nyde udsigten og fornemmelsen af naturen fra de store vinduespartier.

Der er installeret solceller og Genvex.

Lyder denne bolig som det perfekte match for dig - så tøv ikke med, at bestille en rundvisning hos Liselotte og Mogens i BoligOne.

Velkommen på Idom Åvej 10.