Egely Alle 1, 1. TV., 7100 Vejle

I attraktive Mølholm ligger denne flotte toværelses ejerlejlighed og byder sig til.

I attraktive Mølholm ligger denne flotte toværelses ejerlejlighed og byder sig til. Foruden et dejligt hjem med en solrig altan, får du også en optimal placering med Sønderskoven som nabo. En spadseretur på omkring et par minutter bringer dig til Vindinggård Centret, hvor du let kan klare hverdagens indkøb, mens en kort cykelture bringer dig til midtbyens mange faciliteter - heriblandt spisesteder, specialforretninger og kulturelle oplevelser.

Dit nye hjem udfolder sig på første sal af en rød murstensejendom fra 1982 med omkringliggende grønne arealer, hvor der er legeplads og bordbænkesæt. Foran ejendommen er der desuden flere parkeringsmuligheder.

Allerede fra du træder over dørtærsklen til entréen fornemmer du den indbydende stemning med et varmt, naturligt lysindfald, der vil skabe glæde på både solrige og overskyede dage. Hele hjemmet fremstår velholdt, og det er tydeligt at se, hvordan de grålige, changerende gulve matcher de hvide, grebsfrie elementer i køkkenet, på badeværelset og de forskellige skabe i boligen.

Den rummelige fordelingsentré fungerer som et bindeled til alle boligens rum. Start rundvisningen i det regulære værelse med plads til en dobbeltseng og et garderobeskab, og efterfølgende fortsæt forbi det pæne badeværelse med et afskærmet bruseafsnit, et møblement med indstøbt håndvask samt rum til vaskemaskine.

Én af boligens forcer må bestemt være det hyggelige spisekøkken, hvor de elegante elementer er opsat i en vinkelform og ledsaget af hvidevarer i stållook, og takket være den gode størrelse, kan du arrangere rummet med et spisebord. Tilstødende køkkenet finder du stuen, der, ligesom resten af hjemmet, er meget indretningsvenlig og både kan indeholde et blødt sofaafsnit samt et mindre hjemmekontor eller endnu et spiseafsnit til de festlige begivenheder.

Den ene endevæg består af et stort vinduesparti og en skydedør ud til den sydvendte, overdækkede altan, som hurtigt bliver dit foretrukne sted at tilbringe de lune forårsdage og sommeraftener.

Kontakt os for en fremvisning.