Bogensevej 27, 2. 298., 4700 Næstved

Lækker 2'v i Terrassehaven

Vi har nu fornøjelsen af at kunne præsentere dig for en dejlig 2 værelses lejlighed med skøn altan.

Ejerlejligheden har en god beliggenhed med kort afstand til blandt andet indkøb og offentlig transport..

Du bliver budt velkommen til lejligheden i den rummelige entre, hvor der er god plads til fx. et skabs arrangement.

Fra entréen er der adgang til huset øvrige rum, der tæller en rummelig stue med plads til både en spiseafdeling og en sofaafdeling samt et godt værelse. Der er direkte udgang til lejlighedens altan fra stuen. Både stuen og værelset har en skøn udsigt til grønt område fra de store vinduer mod altanen.
Lejlighedens køkken er hvidmalet og ligger i åben forbindelse med lejlighedens køkken.

Badeværelset fremstår med hvidmalede klassiske klinker på væggene samt et badekar/bruser.

Lejligheden ligger i ejerforeningen Terrassehaven, der rummer i alt 324 ejerlejligheder i det sydlige Næstved og er en af Næstveds største ejerforeninger. Her finder du både 2 værelses, 3 værelses og 4 værelses lejligheder, der er velindrettede og rummelige. På området finder du gode p-parkeringsforhold, hvor det er muligt at leje carport eller garage, hvis der er en ledig. Du kan parkere cyklen ved indgangene til blokkene, i kælderen eller de aflåste cykelskure. Til hver lejlighed hører der et kælderrum og mulighed for at vaske tøj i den fælles vaskekælder
Udendørsarealerne tæller en flot god legeplads, hvor børnene kan boltre sig, samt gode bakker til at kælke på om vinteren. Ydermere kan du også finde en tennisbane og en fodboldbane til fri afbenyttelse.