Elmevej 66, 4171 Glumsø

Her får du en lys, rummelig og indflytningsklar etplansvilla i et attraktivt område der byder på alt en familie kan ønske sig i hverdagen. Skole, idrætshal og daginstitution er placeret meget tæt på boligen.
Har du børn vil du derudover sætte pris på den børnevenlige beliggenhed for enden af en lille stikvej, samt de mange stisystemer rundt i området. Det fredelige villakvarter ligger tæt på grønne områder, og I kan nemt spadsere til dejlige naturoplevelser omkring Glumsø Sø og i Østerskoven. Glumsø Station ligger under 1 km væk, og her fører regionale togafgange jer videre ud i landet med bl.a. direkte forbindelse til København. Derudover rummer byen indkøbsmuligheder, bager, frisør, bibliotek, biograf, slagter og tankstation.I bydes velkommen i husets entré, hvorfra der er adgang til det moderniseret badeværelse, hvor de oprindelige klinker er blevet malet og hvor der naturligvis er gulvvarme. Fra entreen er der ligeledes adgang til det ene værelse samt til husets stue. Sidstnævnte præsentere sig selv med lyse vægge og lofter og pæne trægulve og opvarmes af en hyggelig brændeovn. Fra stuen er der direkte adgang til det åbne JKE køkken fra 2004.
Husets resterende kvadratmeter er fordelt på et endnu et godt værelse, der i dag bruges som kontor. Dertil kommer prikken over i'et i form af den skønne, træbeklædte udestue.

Ude venter jer en dejlig sydvendt terrasse på 40m2, hvor der er god plads til sommerens gode grillaftener og en dejlig nem lukket have med træer, der giver god skygge om sommeren. Du kan desuden se frem til vedligeholdelsesfrie vinduer i alu/træ, der er fra 2005 derudover er husets tag renset og malet i 2017.
Hvis dette kunne være noget for dig, så ring og bestil en fremvisning allerede i dag.