Fælledvej 4, Rønnebæk, 4700 Næstved

Flot lys vinkelvilla

Nu kan vi byde velkommen til denne flotte og lyse bolig, som er til dig der leder efter en bolig i et godt kvarter.

Her bliver du budt velkommen ind i en fin entre/fordelingsgang, hvor der er plads til overtøjet og adgang til de fleste af boligens rum. Boligens køkken er et af de første du støder på og er af god størrelse. Her kan du sagtens være flere om madlavningen. Det fremstår derudover lyst og velholdt.

Fra entreen tilgår du også husets store lyse stue, hvor der er plads til en god sofaafdeling og en spiseafdeling. Stuen bliver beriget med sollys, der strømmer ind fra de store vinduespartier. Fra stuen kan du komme ind i et af boligens værelser, som er indrettet som kontor.

Derudover kan du fra gangen tilgå 2 gode værelser, hvoraf det ene har udgang til boligens sydvendte terrasse, mens det andet er et dobbelt værelse, hvor der er plads til indretning af en soveafdeling og en opholdsafdeling. Til sidst får du glæde af et gæstetoilet, et godt badeværelse og et stort disponibelt rum.

Boligen er beliggende i et roligt villakvarter i Rønnebæk, som er ca. 5 min. kørsel fra Næstved midtby. I midtbyen vil du have mulighed for shopping og cafebesøg. For de mindre børn, er der ca. 7 min. på cykel til Kobberbakkeskolen afd. Rønnebæk, mens de ældre må en tur til Næstved, på overbygning eller gymnasiet. I Rønnebæk finder du også skøn natur i form af Fruens plantage og naturstyrelsens flotte anlagte skov og klimasøer. Endvidere er der anlagt anlæg med nyere udendørs træningsfaciliteter.

Lyder dette som dit næste hjem, så kontakt os for en fremvisning på tlf. 21 122 123.