Hasselvej 2, 4180 Sorø

Moderniseret etplansvilla centralt på Frederiksberg

Velindrettet villa i 1-plan beliggende i fredeligt kvarter. Stille vej, nær rekreative områder og ikke langt fra Sorø Station. Her er mindre end en km til flere daginstitutioner, skole, idrætshal, gode indkøbsmuligheder, Sønderskoven og Sorø Sø.

Boligen er indflytningsklar og har gulvvarme flere steder.
Boligen indeholder: Stor vinkelstue med parketgulv og brændeovn fra 2006. Fra stuen kan du gå ud på den dejlige overdækkede terrasse mod syd.
Det moderne hvide køkken har gulvvarme og er i åben forbindelse med stuen.
Via fordelingsgangen er der forbindelse til husets øvrige rum: Soveværelse med skabsvæg, og to gode værelser. Funktionelt og lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Dejligt rummeligt bryggers med gulvvarme, vaskemaskine, tørretumbler samt naturgasfyr.
Dejlig sydvestvendt have med delvist overdækket terrasseområde, bede, drivhus og stor græsplæne. Pæn og enkel anlagt forhave med indkørsel, carport og udhus.

En rigtig dejlig ejendom med en super god beliggenhed og en skøn have.

Sorø er kendt for sin skønne natur med søer og skove, sin historiske bymidte med Sorø Akademi og Akademihaven som omdrejningspunkt, og for sine gode kulturtilbud med bl.a. kunstmuseum og lokalhistorisk museum, biograf, to spillesteder med levende musik og naturligvis diverse sportstilbud, herunder søsport og golf. God infrastruktur med bl.a. motorvej og togforbindelse til såvel København som Fyn og Jylland. Byen byder på alle indkøbsmuligheder, gymnasium, daginstitutioner samt både privat skole og offentlige folkeskoler. Det naturskønne område ved Tystrup Sø og Susåen ligger kun få km syd for Sorø.


Lyder denne bolig som noget for dig, så kontakt Jens på tlf. 29 33 30 04 for en fremvisning.