Elverhøjvej 36, 4684 Holmegaard

Veldisponeret andelsbolig i et plan

Denne andelsbolig passer perfekt til enlige såvel som par i alle livets stadier - uanset om I er unge og drømmer om en fælles bolig, eller om I har udeboende børn og nu ønsker et mindre og mere overskueligt hjem. Her får I nemlig 107 flotte kvadratmeter, som ledsages af en hyggelig og privat have, som er sydvendt.

I skal sætte kursen mod Elverhøjvej 36, og her er præcis lige så hyggeligt, som adressen antyder. Rækkehuset er opført i 2006, og denne bolig har uden tvivl en af bebyggelsens mest attraktive placeringer. Den ligger nemlig som den sidste på vejen, og derfor har I grønne vidder som nabo mod øst.

Husets to værelser er regulære og anvendelige med indbygningsskabe, og som begge kan benyttes som soveværelser, ligesom der er mulighed for kontor eller gæsteværelse. Samtidig venter et rummeligt bryggers og et tidsløst flisebadeværelse - mens opholdsrummet udgør hele hjemmets absolutte samlingspunkt. Det har en god og regulær størrelse, og indretningsmulighederne er kort sagt fænomenale; spisestuen og dagligstuen glider nemlig på hyggeligste vis sammen i ét, og det tidsløse, funktionelle køkken byder på ideelle rammer om madlavningen med sine gode, integrerede hårde hvidevarer. Som prikken over i'et er der naturligvis direkte udgang til terrassen og haven fra stuen, hvilket er skønt i sommermånederne, hvor terrassedøren kan stå på vidt gab dagen lang.

De ydre rammer er også i top - forhaven er velanlagt med carport, og på den anden side venter en sydvendt baghave, hvor I vil elske at tilbringe de lune solskinsdage under åben himmel. I bosætter jer samtidig i Fensmark, som er en hyggelig og veletableret by der ligger bare 10 minutters kørsel fra midten af Næstved. I kommer til at bo i hyggelige og trygge rammer med hverdagens fornødenheder tæt på - vi kan eksempelvis fremhæve, at der kun er 5 minutter til Næstved Storcenter, og I er ligeledes omkranset af dejlig natur, som bare venter på at blive udforsket.