Runddyssen 8, 4700 Næstved

Flot gennemrenoveret enderækkehus

Leder du efter et lækkert og smagfuldt renoveret enderækkehus, der er lige til at flytte ind i, så se lige her!!

Velkommen til Runddyssen 8 - her skal du ikke bekymre dig om andet end at pakke flyttekasserne ud. Overalt er enderækkehuset renoveret i en smuk nordisk stil - og udvendig i den lukkede gårdhave, kan du glæde dig over et skønt uderum med adgang til et 15 kvm skur, der i dag er indrettet og fungerer som et ekstra værelse.

Enderækkehuset indeholder et flot HTH køkken fra 2019. Både badeværelset og gæstetoilet fremstår med flotte italienske fliser. Badeværelset er fra 2018 mens gæstetoilettet er blevet renoveret i 2021

Gulve og indvendige døre i boligen er naturligvis ens i alle rum og er fra 2018.
Derudover er alle væggene i boligens stue, køkken, gang samt på gæstetoilettet beklædt med fil, der er opsat i 2021.

Fra stuen er der udgang til en lukket hyggelig gårdhave.

Foran huset er der etableret et flot hegn, således at både skraldespande og cykler kan stå pænt "gemt af vejen". Hegnet er opsat i 2019 og samme type hegn omkrænser flot husets have, så du overalt kan opholde dig ugenert og i ro og fred.

I det eksisterende skur i haven, har sælger etableret et godt el opvarmet værelse. Skuret er renoveret i 2020 og fremstår i flot forenelighed med resten af huset. Sælger har blandt andet lagt nyt tagpap på skuret, ny træbeklædning, indsat nye vinduer og dør. Derudover er skuret isoleret og både loft og vægge er lavet med god lydisolering.

Lyder det som noget for dig, så kontakt os endelig for en fremvisning. Vi står klar til at hjælpe dig videre i din nye boligdrøm.