Lille Vallensvedvej 1M, 4700 Næstved

Pæn andelsbolig i 1 plan med gulvvarme overalt - velbeliggende i Vallesved

I denne skønne andelsbolig med 2 soveværelser og et dejligt, rummeligt køkken er det let at skabe hjerterum. Haven er nem og består af flere dejlige terrasser.

Andelsboligen præsenterer sig smukt med rødt tag og matchende rød facade. Boligen byder på et pænt køkken med alt i hårde hvidevarer, mulighed for spiseplads samt direkte udgang til en dejlig, flisebelagt, østvendt terrasse. Badeværelset har gulvvarme, lyse klinker, bruseniche samt et pænt skabsarrangement. Rummelig opholdsstue med spiseafdeling, hvorfra der er et skønt lysindfald fra det store vinduesparti. Stuen fremstår lys, stemningsfuld og med gode indretningsmuligheder. Der er desuden direkte udgang til en vestvendt flisebelagt terreasse, hvor der er god plads til grill aftener med venner og familie. Boligen byder desuden på et lyst, rummeligt soveværelse med indbyggede skabe samt et lyst godt værelse, som evt. kan anvendes til kontor eller børneværelse. Flot, lys entré med plads til sko og overtøj. Praktisk bryggers med vask, skabs arrangement samt installation til vaskemaskine og tørretumbler.

Grunden er anlagt med en god flisebelagt indkørsel, hvor der adgang til et godt udhus, som evt. kan anvendes til haveredskaber, grill m.m. Den nemme have fremstår rigtig hyggeligt med en dejlig terrasse samt græsplæne. Haven er praktisk lukket af, så børnene kan løbe frit omkring sig på den store græsplæne imens der er rig mulighed for, at være tilstede på den store, flisebelagte terrasse.

Andelsboligen befinder sig tæt på naturskønne områder, samtidig med offentlig transport til både Næstved og Slagelse. Der er god cykelsti til Næstved, hvor centrum kan nås i bil på 15 minutter.

Lyder dette velbeliggende rækkehus som noget for dig, så kontakt os gerne for en fremvisning på tlf.: 93 89 28 68