Slettevej 101, Gelsted, 4160 Herlufmagle

I et børnevenligt område i den mindre by Gelsted ligger dette velholdte rækkehus i 1½ plan, hvor I kan se frem til en god udsigt over området. I kvarteret er en fælles stor legeplads og boldbane. Tilmed får I glæde af en velindrettet planløsning med 3 værelser samt en skøn baghave med terrasser.

Jeres kommende hjemby er placeret omkring otte kilometer nord for Næstved, hvortil der er busforbindelse. I nærmiljøet finder I indkøbsmuligheder i Netto, og de yngste børn kan passes i daginstitutionen under 500 meter fra adressen. Når det er skoletid, har Herlufmagle faciliteterne foruden sportshal og friluftsbad.

Den velindrettede bolig indeholder: Dejlig, lys entré med nyere gasfyr, god plads til sko og overtøj, installation til vaskemaskine og tørretumbler samt god bord- og skabsplads. Herefter træder man ind i et pænt spisekøkken med alt i hårde hvidevarer samt udgang til skøn syd/vestvendt terrasse, hvor aftensolen kan nydes. I stueetagen er der desuden også et pænt badeværelse med gulvvarme, lyse klinker og skabsarrangement. Rummeligt soveværelse med walk-in closet og skabsarrangement. Ekstra værelse, som evt. kan anvendes til børneværelse eller kontor.

1. salen indeholder: Stor stue med god udsigt over området samt mulighed for, at lave et ekstra værelse. Der er desuden også et værelse, som evt. kan anvendes til kontor eller børneværelse.

Grunden byder på 209 m², som er anlagt med en flisebelagt indkørsel samt udhus, som evt. kan anvendes til opbevaring af haveredskaber, grill m.m. Dejlig baghave med 2 gode terrasser samt græsplæne, hvor der er plads til aktiviteter.

Lyder dette velbeliggende rækkehus som noget for dig, så kontakt os gerne for en fremvisning på tlf.: 93 89 28 68