Bakkebøllevej 138, 4760 Vordingborg

1½ -plansvilla omgivet af marker

Drømmer du om en bolig, hvor du kan få lov til at sætte dit eget præg? Så kan Bakkebøllevej 138 måske være noget for dig. Her får du mulighed for at bo for dig selv, lidt ude på landet.

Fra adressen vil du have ca. 10 min. kørsel til Vordingborg. Indkøbsmuligheder finder du i Nyråd eller Vordingborg som er de nærmeste byer. Også her vil det være muligt at finde sportsmuligheder, fitness og kultur. Ejendommen har flot udsigt til marker, som ligger rundt om ejendommen.

Du bliver budt velkommen i en stor entre/fordelingsgang, hvor der er god plads til opbevaring af overtøjet. Herfra kan du tilgå husets køkken, som fremstår lyst og med mørke materialer. Køkkenet er i en åben forbindelse til stuen, hvilket skaber et godt opholdsmiljø, som nemt kan blive familiens samlingssted. Stuen er af en fin størrelse og har derfor både plads til etablering af en spiseafdeling og en sofaafdeling, hvor der kan hygges. Fra stuen kan du tilgå et af de to værelser i stueplan, mens det andet kan tilgås fra entreen/fordelingsgangen. Derudover vil du få glæde af et stort badeværelse og et disponibelt rum.
På 1. salen, som tilgås via trappe i stuen, finder du 2 gode værelser, som begge har små hyggelige hemse.

Lyder denne bolig med god udsigt og mange muligheder som noget for dig, så kontakt os på tlf. 21 122 123.