Svendborgvej 131, ST., 4700 Næstved

Flot og indflytningsklar stuelejlighed

Nu kan denne attraktive 3-værelses lejlighed beliggende i Næstved Syd tæt på skole, indkøb, naturområder og offentlig trafik nu blive din.

Lejligheden fremstår rigtig flot og indflytningsklar i en lys og moderne stil. Boligen byder på høvlede og gennemgående gulve, et moderne køkken fra 2015, et renoveret badeværelse med gulvvarme fra slut 2020 og så er der mulighed for etablering af have. Bestemt en lejlighed, der skal opleves.

Boligen er med sine 67 veldisponerede kvadratmeter en rigtig god bolig for både singlen, seniorer eller det unge par, der ønsker at stifte sin egen lille familie.

I bliver budt velkommen fra fliseterrassen i en fin lys entrè, hvorfra der er direkte adgang til det flotte køkken holdt i hvide elementer og med en stilren mørk bordplade, der fint fuldender looket og giver et rigtig fint udtryk til hele lejligheden. Fra entrèen er der ligeledes direkte adgang til den rummelige og lyse stue, hvor I kan glæde jer over et godt lysindfald fra det store vestvendte vinduesparti.

Lejligheden rummer derudover et stort soveværelse med indbyggede skabe samt et ekstra værelse af god størrelse. Det yderst flotte og renoveret badeværelse byder på en store bruseniche, væghængt toilet og gulvvarme. Hertil er en lille fordelingsgang mellem stue og soveværelse, der praktisk er indrettet med skabe og vaskefaciliteter.

Lejligheden er placeret i et stille område med gode naboer og rig mulighed for at gøre brug af naturen, både i form af adgang til grønne arealer og legepladser. Derudover nås, indenfor gåafstand, både Jacobs Havn i det hyggelige Abbenæs og Fruens Plantage. Der er offentlig transport til centrum, hvis du ønsker at handle andre steder end i de nærliggende dagligvarebutikker. Lejligheden er også beliggende i en god ejerforening.

Alle døre indendørs er blevet udskiftet i december 2020.

Denne lejlighed er virkelig et besøg værd - Book os allerede i dag for en fremvisning på tlf. 2112 2123.