Alleen 3, 4736 Karrebæksminde

Charmerende ældre ejendom i Karrebæksminde

Nu har du mulighed for at få fingrene i denne charmerende ejendom som er beliggende i Alleen i Karrebæksminde, hvorfra der er en skøn udsigt til Lystbådehavnen og Karrebæk Fjord.

Ejendommen er nedsat betydeligt og der afholdes budrunde.
Bud starter fra 1.500.000,- og skal afgives skriftligt i en lukket kuvert til BoligOne inden den 1.12.2021 kl 12.00.
Er du interesseret, kan du opleve boligen til Åbent Hus arrangementer, der afholdes søndag den 14., den 21., og den 28.11.2021 kl 11.00-11.30.
For afgivelse af bud kontakt BoligOne for budmateriale og budafgivelse - vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Boligen er særdeles centralt placeret i den fredelige del af Karrebæksminde, med kort afstand til blandt andet indkøbsmuligheder, restauranter og cafeer omkring det hyggelige fiskerleje. Dertil kommer nok en af Danmarks bedste badestrande, hvor der er masser af liv og god stemning hele sommeren igennem.

Boligen indeholder i stueplan en stor hyggelig stue, et ældre køkken, badeværelse med bruseniche samt et bryggers. Dertil kommer et disponibelt rum der ikke indgår i boligens boligkvadratmeter.
1. salen indeholder en repos, et stort værelse, et mindre værelse samt et lille toilet. Der er fra store dele af 1. salen en fantastisk udsigt over Karrebæk Fjord og ikke mindst mod bådehavnen. Overalt på 1. salen er der højt til loftet og gode skunkrum. Fra repos'en er der udgang til en stor lukket østvendt altan, med den skønneste udsigt og hvor du kan finde sol til langt ud på eftermiddagen

Bag huset ligger en overkommelig, stille og hyggelig have, en fin carport med et godt redskabsrum samt en overdækning.