Slibemestervej 55, 4684 Holmegaard

Skøn andelsbolig med en attraktiv beliggenhed

Leder du efter en skøn bolig med lav månedlig boligafgift udbydes denne flot moderniseret bolig på hele 82 kvm nu til salg.

Ejendommen er beliggende attraktivt i Fensmark tæt på indkøb, skole, institutioner og sportshal og du behøver ikke bekymre dig om børnenes cykelvej, da der er godt og udbygget stisystem lige uden for boligen.

Boligen indeholder en rummelig entrè med trappe til 1. salen. Fra entrèen er der adgang til boligens rummelige stue, der ligger i åben forbindelse til det flotte køkken i hvide elementer med en flot mørk bordplade, hvor du finder god skabsplads og udsigt til haven. Fra stuen er der udgang til en skøn fliseterrase. Udover fliseterrasen, så venter også en fin lille og overskuelig have. I stueplan er der desuden et godt og tidsløst badeværelse med bruseniche.

1. salen rummer et godt værelse og en stor møblerbar repos. Her er mulighed for eventuelt etablering af et ekstra værelse.

Der er tilhørende privat carport til ejendommen, ligesom du fra den hyggelige sydvendte forhave kan glæde dig over god plads til at nyde solen med udsigt til et dejligt grønt område. I tillæg har du i forhaven yderligere et godt skur med plads til opbevaring.

Ejendommen er beliggende i en rolig og god andelsforening med styr på økonomien, hvilket giver dig en lav månedlig boligydelse.

Kunne dette være dit næste hjem?

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.