Lille Vallensvedvej 3P, 4700 Næstved

Flot, moderniseret andelsbolig i 1 plan med gulvvarme overalt, tæt på Næstved

I denne skønne andelsbolig med 2 soveværelser og et dejligt køkken/alrum med kombineret opholdsafdeling er det let at skabe hjerterum. Haven er nem og består af flere dejlige terrasser.

Andelsboligen præsenterer sig smukt med rødt tag og matchende rød facade i murermesterstil. Boligen indeholder ud over to gode værelser, et flot lyst køkken med et moderne udtryk og I kan glæde jer over flere lækre detaljer, blandt andet er ovnen placeret i praktisk arbejdshøjde. Køkkenet er i åben forbindelse til den store indretningsvenlige stue, der er beriget med et skønt lysindfald, som giver en stemningsfuld vinkel, til den indretningsvenlige stue. Fra stuen er der direkte udgang til en dejlig afskærmet flisebelagt terrasse. Boligens badeværelse fremstår stilrent møbleret med sort højglas møblement og lyse klinker på gulvet. Endelig indeholder boligen en flot lys entrè og et praktisk brygges med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Overalt i boligen er der flotte gennemgående laminatgulve, listelofter og gulvvarme.

Grunden er anlagt med egen flisebelagt indkørsel, udhus og en nem og overskuelig have.

Andelsboligen befinder sig tæt på naturskønne områder og offentlig transport mens Næstved Centrum kan nås i bil på 10 minutter.