Johanne Korchs Vej 35, 4700 Næstved

Indflytningklar 1-plansvilla med en attraktiv beliggenhed

I et af Næstveds bedste kvarterer, venter denne flotte og indflytningsklare 1-plansvilla på Johanne Korchs Vej 35. Villaen kan bryste sig af en god planløsning, en yderst velanlagt have og et lavt varmeforbrug.

Villaen er beliggende på en stille og børnevenlig villavej, i et yderst attraktivt område af byen. Fra adressen har I skoler, pasningstilbud og indkøbsmuligheder i nærområdet. De veludbyggede stisystemer gør, at børnene kan komme trygt og sikkert til en af byens bedste skoler og udmærkede idrætsfaciliteter, mens Herlufsholmskoven og centrum venter inden for kort afstand.

Huset byder 130 veldisponeret kvadratmeter, hvor der er plads til hele familien med den gode planløsning. Når I træder ind gennem døren, bliver I mødt af et nyere og moderne bryggers, hvor I har god plads til overtøjet og vaskefaciliteter. Herfra kan I træde ind i store og flotte køkken, som fremstår moderne og er af et tidsløst materialevalg. Fra køkkenet har I adgang til 2 gode og store værelser, som egner sig perfekt til et eventuelt børneværelse. I stuen kan familien se frem til mange gode og hyggelige timer og et dejligt lysindfald fra det store vinduesparti pegende mod vest med dør til fliseterrassen. I stuen findes også brændeovn, hvilket giver prikken over i'et på en koldere aften. Soveværelset kan tiltrædes i enden af stuen og her venter et stort og lyst værelse med indbygningsskabe. På det flotte badeværelset får I en stor og lækker bruseniche, spa og væghængt toilet.

Går I ud gennem terrassedøren i stuen, træder i ud på en nydeligt anlagt og hævet fliseterrasse, hvor der venter mange solrige timer. Den sydvestvende have er velholdt og hertil venter også et bålsted. Til haven hører der 2 gode skure i forlængelse med carporten, hvor alle haveredskaberne kan gemmes. Indkørslen er flot anlagt og her er masser af plads til eventuelt parkerende gæster.

Til sidst kan nævnes, at der er betalt for vinduesvask resten af 2021 og der medfølger greenkeeper og robotplæneklipper med abonnementsordning betalt frem til 2025.

Lyder dette som dit næste hjem? Kontakt os på tlf. 2112 2123 og bestil en fremvisning.