Odensevej 168, 4700 Næstved

1-plans villa i rolige omgivelser

Nu har du mulighed for at erhverve dig denne fine rødstensvilla, beliggende i stille og rolige villakvarter på Odensevej 168 i Næstved.

Her vil du være placeret tæt på indkøbsmuligheder, skole, gymnasium, daginstitution, sport og fitness, som alle ligger lige i nærheden. Derudover vil du være i gåafstand til Sct. Jørgens Park butikscenter. Hvis du vil nyde natur, ligger Gavnø Slotspark i cykelafstand derfra, mens Næstved midtbyen ligeledes kan nås i cykelafstand, hvor stationen er placeret og du har muligheder for shopping og cafebesøg.

Du bliver budt velkommen i en fin entre med skabsplads og god mulighed for opbevaring af overtøjet. Herfra går du direkte ind i den store, lyse og indretningsvenlige stue, som bliver beriget med sollys fra det store vinduesparti. I stuen er også en pejs der kan tændes op i, for lidt ekstra hygge i de kolde vintermåneder. Derudover har stuen udgang til husets store træterrasse. Fra stuen kan du tilgå husets største værelse, som er lyst og har indbygget skabsplads.
Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, som står velholdt og er i lyse materialer. Fra køkkenet kommer du ud i en fordelingsgang, som giver adgang til husets 4 andre gode værelser, hvoraf det ene har egen udgang til terrassen, samt et mindre badeværelse med karbad og et bryggers. Ud over det mindre badeværelse råder huset også over et større badeværelse der indeholder badekar og en bruseniche.

Ude venter der en stor nem have der indeholder et æbletræ og et skur, som er placeret bag carporten.

Hvis man ønsker installeret fjernvarme, er der mulighed for installering af dette med 100% rabat på tilslutningsbidraget, hvis dette bliver gjort inden 31. december 2021.

Lyder denne bolig som noget for dig, så kontakt os på tlf: 21 122 123