Kildemarksvej 59, 4700 Næstved

Smuk og charmerende villa belligende i gåafstand til bymidte og skov

På en dejlig beliggenhed centralt i Næstved får du her både skole, indkøb, midtby og skov indenfor gåafstand.
Denne charmerende og hyggelige villa er beliggende på en smuk og velanlagt hjørnegrund. Huset er løbende blevet renoveret og fremstår i virkelig god stand.

Boligen folder sig ud på to plan, hvor stueplan byder på en rummelig entrè med flot trappe til 1. salen, et flot fransk inspireret landkøkken i åben forbindelse til husets stuer ensuitè. Fra køkkenet er der direkte udgang til haven. Derudover er der et rummeligt badeværelse med bruseniche. Førstesalen byder på en lille repos og 3 værelser, hvoraf det ene er klargjort til evt indretning af badeværelse.

Udearealerne giver jer med sine anvendelige skure og garage nogle rigtig gode ekstra kvadratmeter at færdes på. Sælger har isoleret dele af det eksisterende skur og indrettet et flot bryggers/vaskerum.
Haven er et kapitel for sig. Overalt kan I finde sol dagen lang og der er flere hyggelige terrasser. Forhaven og indkørslen til garagen fremstår flot med fliser og småsten i skøn forening og bidrager til en utrolig flot indgang til huset.

Boligen opvarmes med fjernvarme og har I lyst, kan I tænde op i brændeovnen fra 2008 og nyde ildens knitren på de kolde vinteraftener.

Boligens størrelse og indretning, gør den velegnet til det unge par, til singlen eller til jer der bare gerne vil bo centralt og kan lide når jeres hjemlige base emmer af charme og hygge. Alt i alt en helt unik bolig og en skøn perle, der skal opleves!

Kontakt os for en fremvisning på tlf. 21 122 123