Svendborgvej 213, 1., 4700 Næstved

Attraktiv lejlighed i Næstved Syd

Denne attraktive 3 værelses lejlighed beliggende i Næstved Syd tæt på skole, indkøb, naturområder og offentlig trafik kan nu blive din.

Boligen er med sine 67 veldisponerede kvadratmeter en rigtig god bolig for både singlen, seniorer eller det unge par, der ønsker at stifte sin egen lille familie.
I bliver budt velkommen fra svalegangen i en entrè, hvorfra der er direkte adgang til køkkenet. I køkkenet er der fin plads til indretning med en lille spiseplads eller til et hyggehjørne, så du kan være samlet med familie eller venner mens maden tilberedes. Fra entrèen er der ligeledes direkte adgang til den rummelige stue, hvor I kan glæde jer over et godt lysindfald fra det store vestvendte vinduesparti.

Lejligheden rummer derudover et stort soveværelse med indbyggede skabe, et badeværelse med badekar samt et ekstra værelse. Der er en lille fordelingsgang mellem stue og soveværelse, der praktisk kan indrettes med skabe til opbevaring.

Lejligheden er placeret i et stille område med gode naboer og rig mulighed for at gøre brug af naturen, både i form af adgang til grønne arealer og legepladser. Derudover nås, indenfor gåafstand, både Jacobs Havn i det hyggelige Abbenæs og Fruens Plantage. Der er offentlig transport til centrum, hvis du ønsker at handle andre steder end i de nærliggende dagligvarebutikker. Lejligheden er også beliggende i en god ejerforening.

Book os allerede i dag for en fremvisning, hvis du tror, det kan være noget for dig.