Vallensvedvænge 2, 4700 Næstved

Vallensved - Flot andelsbolig i 1 plan med gulvvarme overalt - velbeliggende tæt på Næstved

I denne skønne andelsbolig med 2 soveværelser og et dejligt køkken/alrum med kombineret opholdsrum er det let at skabe hjerterum. Haven er nem og består af flere dejlige terrasser, og beliggenheden er god.

Andelsboligen præsenterer sig smukt med rødt tag og matchende rød facade i murermesterstil. Det flotte Svane køkken byder på et moderne udtryk mens ovnen er i arbejdshøjde. Her er flot laminatgulv, mens der også er direkte udgang til en skøn, østvendt, flisebelagt terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes. Badeværelset har samtidig lyse klinker, lukket bruseniche samt et flot skabsarrangement. Opholdsrummet er beriget med et skønt lysindfald fra aftensolen, som giver en stemningsfuld vinkel, der giver masser af indretningsmuligheder. Der er desuden direkte udgang til en stor, vestvendt, flisebelagt terreasse, hvor der er god plads til grillaftener med venner og familie. Boligen byder desuden på et lyst, rummeligt soveværelse samt et lyst værelse med indbyggede skabe, som evt. kan anvendes til kontor eller børneværelse. Flot, lys entré med plads til sko og overtøj. Praktisk bryggers med vask, skabsarrangement samt installation til vaskemaskine og tørretumbler.

Grunden er anlagt med en god, bred, flisebelagt indkørsel, hvor der kan holde 2 biler ved siden af hinanden. Den ene bil har mulighed for, at holde i tørvejr i carporten. I den østvendte have, er der rigtig hyggeligt med et mindre gårdmiljø med græsplæne samt et godt udhus. Den vestvendte have er lukket af, så børnene kan løbe frit omkring sig på den store græsplæne.

Andelsboligen befinder sig tæt på naturskønne områder, samtidig med offentlig transport og handlemuligheder er lige i nærheden.