Skyttemarksvej 47A, 2. tv., 4700 Næstved

Flot og moderne lejlighed med en central beliggenhed

På Skyttemarksvej 47A, venter denne flotte og moderniserede andelsbolig kun på sine nyere ejere.
Lejligheden byder på en spændende planløsning i to etager, flot udsigt udover Næstved og brugsret til egen have.

Ejendommen er godt placeret centralt i Næstved med kun få minutters gang til centrum, indkøbsmuligheder, institution og skole. I har heller ikke langt til naturen, da både Rønnebæksholm og Kalbyrisskoven i ligger gåafstand fra ejendommen. Beliggenheden er også attraktiv hvis I pendler, da der er nem adgang til både nord og sydgående motorvej og tager du toget, ligger Næstved Station i gåafstand fra ejendommen.

Lejligheden er beliggende på 2. sal, hvor du her får en flot udsigt udover Næstved by i både nord- og sydgående retning. Det nedre plan byder på en flot stue med en blotlagt murstensvæg, lyst og lækkert køkken, toilet og adgang til det øvre plan. Det U-formede HTH-køkken er fra 2007 og har åben forbindelse til stuen, hvilket skaber et dejligt opholdsmiljø. Fra køkkenet kan du også tilgå bagtrappen, hvor du herfra kan komme ned til baggården eller kælderen. Entréen byder på god garderobeplads og til sidst finder du et lille, men flot toilet. På øvre plan venter boligens yderst flotte soveværelse med walk-in og badeværelset. I soveværelset samt i walk-in er der synlige loftsbjælker med en lækker baggrundsbelysning, der skaber en hyggelig stemning. Det lækre badeværelse er fra 2010 og fremstår lyst og moderne, med flotte og lyse fliser, glasdør til bruseniche og vandbåren gulvvarme. I alle opholdsrum er gulvene afhøvlet a'la skibsplanker.

Udenfor får ejeren brugsret til sin egen have med tilhørende stort skur, hvor der er god plads til sjov og leg imens der grilles på en varm sommerdag.

Ydermere er der brugsret til en god vaskekælder, 1 parkeringsplads og cykelskur.

En bolig der skal ses. Kontakt os i dag for en fremvisning.