Langdyssen 75, 4700 Næstved

Rækkehus med helt nyt tag

Er I på udkig efter en lys og velholdt bolig, der i størrelse og stand passer perfekt til en moderne børnefamilie? Så tag et kig på dette fine eksemplar af et rækkehus, der ligger i et roligt og familievenlig kvarter i den sydlige del af Næstved.

Boligen er med sine 106 kvm godt udnyttet. Fra den store entre, der har god plads til overtøjet, kan du tilgå alle boligens opholdsrum samt toilettet og et badeværelse med brus og gulvvarme.
Du får også glæde af 3 gode og lyse værelser, hvoraf det ene har indbyggede skabe og må betegnes som forældre soveværelset. Køkkenet er et IKEA-køkken, som er i lyse materialer og står yderst velholdt. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, hvilket skaber et godt opholdsmiljø, hvor familien kan samles.

Ude venter en lukket have og en overdækket terrasse, som med sin sydvestvendte retning giver mulighed for at nyde solen, til ud på de sene timer. Denne kan tilgås via udgangen i stuen. Til sidst har boligen et godt bryggers, med plads til de hårde hvidevarer og med egen indgang. Boligen er beliggende på en lækker hjørnegrund, der har åbne græsarealer ved siden af sig.

Med adresse her på Langdyssen kan børnene se frem til en tryg hverdag, hvor der er ro og rum til at lege, spille bold og køre på løbehjul, for der er ingen gennemkørende trafik. Desuden kan I glæde jer over, at I både finder et supermarked og en daginstitution inden for en radius af 750 meter. Og tager I den tohjulede, kan I nå skole og idrætsfaciliteter på små fem minutter, mens en lidt længere cykeltur vil få dig til Næstved midtby.

Lyder dette som et rækkehus som noget for dig, så kontakt os for en fremvisning på tlf: 21 122 123