Søndermarksvej 23, st. tv., 4200 Slagelse

Slagelse Østby - Sjældent udbudt 3 værelses ejerlejlighed i stueplan

Moderniseret 3 værelses ejerlejlighed med udestue og udgang til have. Indvendigt er boligen totalrenoveret og fremstår indflytningsklar.

Ejerlejligheden indeholder: Lys entré med plads til sko og overtøj. Praktisk depotrum. Flot køkken med alt i hårde hvidevarer samt god skabs- og bordplads. Herfra er der i åben forbindelse en rummelig opholds- og spisestue med udgang til en udestue med skydevinduer. Badeværelse med bruseniche, skabsarrangement samt installation til vaskemaskine. Rummeligt soveværelse. Ekstra værelse, som evt. kan anvendes til kontor eller børneværelse.

Ejerlejligheden er godt beliggende i en velfungerende ejerforening, Byskovparken, som byder på ordnede forhold med mange grønne områder, legepladser, cykelparkering, fælles parkeringspladser mv., som alt sammen bliver passet af foreningens vicevært.

Skøn beliggenhed nær skoven, indkøb, skole, børneinstitutioner samt busforbindelse til Slagelse centrum. Ejerlejligheden er desuden beliggende tæt på motorvejsforbindelse mod København og Fyn/Jylland