Agernbakken 28, Fensmark, 4684 Holmegaard

Lækkert nyere lyst rækkehus med god beliggenhed

Drømmer I om at bo i fredelige omgivelser i et nyere hus med lækkert inventar, så er dette rækkehus med stort glasparti og store vinduer, dejligt lys indfald og lyst indbydende opholdsrum måske lige netop dét, I har ventet på?
Beliggenheden er i Fensmark kun få minutter fra Næstved og boligen ligger skønt omkranset af grønne områder. I tillæg kan I glæde jer over, at Stenskoven og Holmegaard Mose nåes meget hurtigt på gåben og desuden er der kort afstand til byens skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder, herunder den meget populære Fensmark Brugs. Tilkørslen til Sydmotorvejen ligger blot ca. 15 minutter derfra.

Dette moderne hus fra 2017 præsenterer sig nydeligt med mørke mursten og brede vinduespartier og allerede når I træder ind af hoveddøren fornemmer I, den dejlige atmosfære i huset.
Bilen parkeres lige foran hoveddøren og I træder ind i huset under den flot integreret overdækning. I forhaven kan I desuden glæde jer over en lækker indbydende træterrasse hvorfra der er dejlig morgen- og formiddagssol.

Indenfor møder I 85 m2 super godt indrettet hus med alt hvad i skal bruge: Gennemgående gulvvarme, 2 regulære værelser og et stort badeværelset, der fremstår med hvidt skabearrangement og vask samt stilfulde sorte fliser på gulvet og i brusenichen, der sammen giver et stilrent udtryk.
Det skandinaviske gennemførte bolig look fortsætter i det lækre hvide køkken. Køkkenet er i åben forbindelse til spisestuen, adskilt af halvmur til den hyggelige stue med højt til loftet og stort vinduesparti hvorfra der er udgang til den syd vest vendte terrasse. Der er kombineret entré og bryggers med grebsfri skabe der, efterlader masser af god opbevaringsplads.

Overalt i boligen kan I glæde jer over et samlet moderne og stilrent udtryk, hvilket passer så fint til boligens ydre, der er med store vinduer, flot overdækning og enkelt udseende.