Skovbrynet 56, 2. MF., 4700 Næstved

God 1 værelses lejlighed i Skovbrynet

Leder du efter en god og billig lejlighed, vil denne lyse 1 værelses lejlighed på hele 29 kvm sikkert være noget for dig.

Lejligheden er beliggende i god andelsboligforening med en sund økonomi, og du kan glæde dig over en meget lav månedlig boligafgift. Forældrekøb er tilladt

Du kommer ind i lejligheden via lejlighedens kombinerede køkken/entre. Køkkenet er holdt i hvide elementer og indeholder god skabsplads samt en indrettet garderobe til overtøjet. Fra køkkenet er der direkte adgang til den store lyse stue. Stuen fremstår indretningsvenlig og rummer fint plads til både en sofa at slænge sig i og en soveafdeling. Fra den sydvestvendte stue er der et godt lysindfald fra det store vinduesparti, der faktisk strækker sig over hele lejlighedens bredde. Fra stuen er der adgang til en lækker og praktisk lukket altan, hvor du sagtens kan nyde en god bog eller en hyggestund med vennerne på en solrig dag.

Det lille funktionelle badeværelse fremstår fint renoveret med hvide klinker på væggene og et flot hvidt badeværelsesmøbel .

Lejligheden er beliggende på 2, sal. Der er p-plads lige udenfor døren og cykelparkering i kælderen. Der medfølger lille kælderrum.

Fra adressen er indkøbsmuligheder inden for en radius af 500 meter. Boligen ligger ca ti minutters gang fra centrum og byens butikker og cafeèr mens der er under halvanden kilometer til stationen, hvis du pendler. Næstved Storcenter ligger ligeledes indenfor cykel-/og gåafstand. Det er tilladt at holde indekat

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.