Grønlandsvej 29, st. tv., 4700 Næstved

3 værelses stue lejlighed med altan

Nu kan denne skønne 3 værelses lejlighed med altan blive din.

Drømmer du om at bo centralt i Næstved og i gåafstand til Sct. Jørgens Park, så bør du se nærmere på denne fine treværelses lejlighed.
Lejligheden er beliggende i stueetagen i en flot rødstensejendom. Du kan glæde dig over at komme til at bo centralt og i en god ejerforening, hvor husdyr og udlejning er tilladt. Derudover er der mulighed for at overtage lejligheden hurtigt, så du kan nyde sommeren i egen bolig.

Lejligheden har en veldisponeret planløsning og indeholder en rummelige entrè, hvorfra der blandt andet er adgang til den hyggelige stue og til det store soveværelse med skabe. Badeværelset er rummeligt og fremstår med de oprindelige klinker. I det lyse køkken er der god opbevaringsplads og fra køkkenet er der adgang til yderligere et værelse eller du kan indrette en hyggelig lille spisestue i værelset. Det er muligt at lave gennemgang mellem værelse og stue, hvis du ønsker et køkken-alrum med direkte adgang til den lyse stue, hvorfra der kommer et fantastisk lysindfald fra stuens store vinduesparti.

Overalt i lejligheden kan du glæde dig over mange gode opbevaringsmuligheder i form af de mange indbyggede skabe. Derudover er der fine gulve og lyse lofter i lejligheden.
Alt i alt en lys og flot lejlighed med en god beliggenhed, til hurtig overtagelse.

Der medfølger desuden et stort kælderrum, der er placeret lige under lejligheden. Derudover er der blandt andet adgang til hyggelige fællesarealer, fælles p plads, vaskekælder og cykelkælder.

Lyder det som noget for dig, så kontakt os for en fremvisning på tlf. 21 122 123