Hvedevænget 9, st. tv., 4700 Næstved

Stor 2 v' lejlighed tæt på Næstved Centrum med ekstra stort godt kælderrum

På Hvedevænget 9, centralt i Næstved, finder du denne velindrettede og indbydende stuelejlighed, som nu kan blive din! Her kommer du til at bo tæt på midtbyen og på samme tid også tæt på Herlufsholmskoven og Susåen.

Du bosætter dig i skønne omgivelser og i gåafstand til blandt andet Næstved Station, kulturelle oplevelser, cafèer og restauranter. Du får ligeledes let adgang til både indkøbsmuligheder, specialbutikker og fitness.
I din kommende opgang er der installeret dørtelefon og du kan gå direkte til dine kælderum fra opgangen, uden at skulle udenfor. Det er muligt at blive skrevet op til egen p-plads i den fælles gård.

Du bydes i denne lyse lejlighed velkommen i en flot og rummelig fordelingsentrè, hvorfra der er adgang til alle lejlighedens rum. Umiddelbart il højre finder du det rummelige køkken holdt i flot tidsløst, lyst design og med egen vaskemaskine fra 2021 - mens komfur og køl/frys er fra 2020.. Fra det store dobbelt vindue i køkkenet er der flot udsigt til ejendommens fællesareal.
Til venstre i entrèen finder du den store lyse stue, der sagtens rummer mulighed for indretning af både en sofagruppe og en spiseafdeling. I stuen er der et godt lysindfald fra de store vinduer.
Fra bunden af entrèen har du adgang til det store soveværelse, med god skabsplads og gode muligheder for indretning af en lille kontorplads.
Lejlighedens badeværelse fremstår moderne istandsat med lyse klinker og pænt badeværelsesmøbel. Derudover kan du glæde dig over god plads i brusenichen samt et praktisk vindue.

I denne lejlighed får du, udover en fantastisk beliggenhed, også mange lækre detaljer som blandt andet fine gamle gulve. Lejligheden fremstår overalt velholdt og utrolig flot. Bosiddende i denne lækre lejlighed vil du være praktisk placeret tæt på alt og dertil kommer, at der kun er ca. 4 km til Næstved storcenter og nem adgang ud af byen, via omfartsvejen.

Der medfølger 2 kælderrum til ejendommen, hvoraf det ene er af betydelig størrelse og giver god mulighed for sikker opbevaring.