Danavej 33, 4700 Næstved

Lys og indflytningsklar etplansvilla på en rolig vej

På en rolig og centralt beliggende villavej i Næstved, finder du måske dit næste hjem.

Villaen fremstår yderst velholdt med tag fra 2008 og vinduer fra 2006. Indenfor får du en villa der er lige til at flytte ind i med lyse rum og flotte hvidolieret trægulve.

Huset byder på en god planløsning, så hele familien kan være samlet i det veludnyttede opholdsmiljø i form af en stor stue og køkken/alrum. Fra fordelingsgangen har du adgang til alle villaens rum. Her finder du 3 værelser, som alle er af god størrelse. Her har du også adgang til det nye og lækre badeværelse fra 2019 med gulvvarme. Til sidst har du det gode bryggers, hvor der er direkte udgang til baghaven.

Udenfor kan du glæde dig til en dejlig have, hvor du har mulighed for både for- og eftermiddagssol på de gode sommerdage. Garagen bliver anvendt som udhus med cykelskur bagerst, så du har mulighed for at kunne gemme alle haveredskaberne væk.

Ejendommen er beliggende centralt i Næstved, hvor du finder både skole, gymnasium, institutioner og indkøbsmuligheder inden for kort afstand. Er du til sport og fodbold, så ligger Arena Næstved, stadion og fodboldbaner i nærområdet. Skal du til stationen eller centrums mange muligheder, så kan dette nås på en kort cykeltur.

Lyder det som noget for dig, så kontakt os for en fremvisning på tlf. 21 122 123