Svendborgvej 165, st. ue., 4700 Næstved

Utrolig flot indflytningsklar 2 værelses lejlighed

Denne attraktive 2 værelses lejlighed beliggende i Næstved Syd tæt på skole, indkøb, naturområder og offentlig trafik kan nu blive din.

Lejligheden, der er godt beliggende i bebyggelsen, fremstår utrolig flot, lyst moderniseret og indflytningsklar. Boligen er med sine veldisponerede kvadratmeter en rigtig god bolig for både singlen, seniorer eller parret der ønsker at bo sammen.

Lejligheden indeholder, udover et rummeligt soveværelse med skabsvæg også en stor stue med godt lysindfald. samt et rummeligt køkken med lyse elementer og god bordplads. Derudover er der et fint badeværelse fra 2019, der ligeledes er flot moderniseret blandt andet med en god bruseniche.

Du bydes velkommen til boligen via ugenert østvendt terrasse/forhave, som ejer af lejligheden har brugsret over.

Alt i alt får du her en virkelig flot og indflytningsklar bolig i en god ejerforeninge og med en meget attratktiv beliggenhed idet lejligheden er placeret i et område med rig mulighed for at gøre brug af naturen, både i form af adgang til grønne arealer og legepladser. Derudover nås, indenfor gåafstand, både Jacobs Havn i det hyggelige Appenæs og Fruens Plantage.

Der er offentlig transport til centrum, hvis du ønsker at handle andre steder end i de nærliggende dagligvarebutikker.

Book os allerede i dag for en fremvisning