Lupinvej 19, st. th., 4700 Næstved

Flot og velholdt lejlighed i god ejerforening

Vi glæder os til at byde dig indenfor i denne lækre ejerlejlighed i Næstved, der med en stor lys stue og to gode værelser passer godt til både singlen, parret eller den lille familie.

Boligen er velindrettet og meget velholdt og med en dejlig sydvest vendt altan mod grønne områder.

Lejligheden er beliggende i stueetagen i en god ejerforening og fremstår i rigtig fin stand og meget velholdt. I lejligheden bydes du velkommen i en møblerbar og rummelig entre. Fra entreèn er der adgang til to gode værelser, stue, badeværelse og køkken.

Lejligheden indeholder et rummeligt pænt køkken, stort flot soveværelse og et badeværelse med bruseniche. Derudover får du en stor lys og indretnings venlig stue samt et godt ekstra værelse. I stuen kan du nyde et fantastisk lysindfald fra det store vinduesparti, ligesom der, fra stuen, er direkte adgang til lejlighedens altan. Altanen er i stuens fulde længe og vender mod syd/vest, så du har god mulighed for at nyde solen gennem hele dagen.

Der er hvide lofter og flotte trægulve i hele lejligheden, bortset fra badeværelset, hvor der er klinker på gulvet.

Med denne lejlighed som dit nye hjem, kommer du til at bo dejlig centralt, tæt på både indkøb, institutioner, stationen samt dejlig natur. Derudover er der busstoppested tæt på ejendommen og nem adgang ud af byen i bil, via omfartsvejen.

Book os allerede i dag for en fremvisning på tlf 21 122 123