Præstøvej 64, 4700 Næstved

Flot og moderne villa på eftertragtede Præstøvej

Nu har du mulighed for at få fingrene i en af de populære boliger på Præstøvej i Næstved.
Her får du en villa, der er centralt placeret i Næstved, hvor du blandt andet vil være tæt på indkøbsmuligheder, Næstved Gymnasium & HF, NIF, Næstved Stadion, Arena Næstved og bymidten, som alt sammen er inden for ca. 1,5 km, mens Vor Frue Privatskole blot ligger 700 meter fra ejendommen. Hvis du vil nyde en gåtur i god natur, ligger Vandtårnsbakken nærmest i baghaven og den gode skov i Fruens Plantage er bare ca. 2 km væk.

Trukket væk fra vejen ligger denne flotte hvidfilset villa højt placeret. Der er i forhaven indrettet en god flisebelagt indkørsel, så bilen kan parkeres på grunden.
Straks du kommer ind ad hoveddøren, oplever du den hyggelige stemning i huset. Huset, der er fra 1932, rummer hele 168 kvm fordelt på 3 plan, som familien kan boltre sig på og indeholder i stueplan entrè med trappe til 1. sal og kælder, et lille toilet samt husets hjerterum: den skønne store stue, der ligger flot i åben forbindelse til det lyse køkken. Køkkenet er holdt i hvide elementer og fremtræder meget velholdt og moderne. I stuen kan du glæde dig over et godt lysindfald blandt andet fra dobbeltdørerne ud til den hyggelige, sydvestvendte og kuperede have.

På 1. salen finder I 2 gode værelser, hvoraf det ene er med walk-in closet, og et lækkert, moderne og atmosfærefyldt badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Overalt i boligens stueplan og på 1. salen finder du pæne ensartede malede gulve og hvide lofter.
I tillæg får du i denne bolig en skøn brugbar kælder, der indeholder fordelingsgang, tre disponible rum, et bryggers samt et stort badeværelse. Kælderen har egen indgang.

Denne ejendom fremtræder yderst velholdt og flot moderniseret - lige klar til at rykke familien ind og nyde sommeren og familielivet.

Lyder denne moderne ejendom med god placering som noget for dig, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf: 21 122 123.