Grønlandsvej 26, 1. tv., 4700 Næstved

Lys 2- værelses ejerlejlighed med sydvendt altan

Velkommen til denne gode ejerlejlighed med en af blokkens bedste beliggenheder.

Ejendommen er beliggende i den velrenommerede ejerforening "Firkanten" og byder blandt andet på gode parkerings muligheder lige uden for hoveddøren, grønne områder og gode fælles faciliteter som adgang til vaskekælder og cykelkælder. Der hører eget kælderrum med til lejligheden.l

Ønsker du at bo skønt i en dejlig lys lejlighed tæt på indkøb, grønne områder og i gåafstand til Næstved Centrum, så er denne lejlighed måske noget for dig.

Straks du træder ind i lejlighedens rummelige entrè, mærker du, hvordan det store sydvendte vinduesparti i stuen fylder lejligheden med masser af lys og sol.

Fra entrèen er der adgang til badeværelset, der fremstår i original stand. Badeværelset er rummeligt og med et praktisk lille vindue. Lejlighedens køkken er ligeledes i original stand og med de flotte gamle låger.

I den rummelige sydvendt stue, der helt sikkert er lejlighedens hjerterum, er der adgang til et lille soveværelse med skabe samt et lille god altan. Fra både stue, værelse og altan kan solen nydes dagen lang.

Lejligheden ligger ugenert og med udsigt mod Sct Jørengs Park. Du kan nyde godt af gode indkøbs muligheder meget tæt på.

Lejligheden fremtræder pæn, lys og venlig og med flotte gulve og hvide lofter. Udlejning er tilladt ligesom det er tilladt at holde husdyr, så længe de ikke er til gene for foreningens andre beboere.


Lyder det som noget for dig, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.