Vordingborgvej 47, 4700 Næstved

Charmerende murermestervilla centralt placeret i Næstved

Vi kan nu byde velkommen til denne murermestervilla på 146 kvm, der er centralt placeret i Næstved og tæt på hverdagens fornødenheder.

Villaen, der er i 2 plan, fremstår atmosfærefyldt, velholdt og byder på en skøn og lukket baghave med flere terrasser.

I stueplan bliver du budt velkommen i en fin entre, hvor der er god plads til overtøjet. I entrèen er der en smuk trappe til 1. salen. Fra entrèen går du direkte ind i husets store lækre køkken, der fremstår yderst velholdt, lyst og moderne i gode materialer. Køkkenet er indrettet med masser af skabsplads og du kan straks gå i gang med tilberedning af maden over det flotte gaskomfur. Køkkenet ligger i åben forbindelse til den store stue der kan blive et godt samlingssted for hele familien. I stuen er der en brændeovn og god plads til indretning af både en spiseafdeling og en god sofaafdeling. Fra stuen er der direkte udgang til den overdækkede terrasse, der skønt forlænger sommeraftenerne og hyggestunderne med familien. Stueetagen byder også på et stort badeværelse med både bruseniche og badekar. Badeværelset er holdt i den ældre stil med hvide klinker, der matcher huset rigtig fint.
Overalt i stueplanet kan du glæde dig over flotte gulve, døre og hvide lofter.

Villaens 1. sal byder på en stor møblerbar repos, hvor der nemt kan indrettes en fælles hyggekrog eller et godt hjemmekontor. Derudover er der to gode værelser, hvoraf det ene er med indbyggede skabe. Derudover finder I et toilet på 1. salen.

Ude venter jer en skøn byhave på 493 kvm. Haven er nem og indrettet med gode terrasser. Der er fra haven direkte adgang til husets tørre kælder, der er indrettet med en gang og to gode disponible rum. Kælderen bruges i dag til opbevaring og vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Derudover er husets fjernvarmeinstallation i kælderen.
Ønsker du at bo i gåafstand til bymidten, tæt placeret på indkøbsmuligheder, stationen, skole og sportsfaciliteter og samtidig kan lide at have mulighed for en god gåtur i skøn natur finder du det hele i denne charmerende villa, der er beliggende i gåafstand til både kanalområdet, den fritlagte Suså og skoven.

Dette er en villa der absolut skal opleves. Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf: 21 122 123