Husrækken 4, 4261 Dalmose

Herlig landejendom med god udsigt og mulighed for hestehold

Er du til en dejlig landejendom, som trænger til en kærlig hånd - Så er denne herlige landejendom beliggende i Dalmose måske noget for dig.
Her får du et godt stuehus på 86 kvm, en garage på 82 kvm, en staldbygning på 80 kvm og et maskinhus på 50 kvm samt en 14.234 kvm stor grund med den skønneste udsigt.

Hovedhuset byder på en entre/fordelingsgang, hvorfra du kan tilgå husets fine badeværelse, et disponibelt rum og det store køkken/alrum, hvor der er fin mulighed for etablering af spisepladser. I køkkenet er der desuden et lille viktualierum. Fra køkken/alrummet er en god forbindelse med husets gode lyse stue, der bliver flot lyst op via de store vinduespartier.
På 1. salen kommer du op på en stor repos, hvor der er god mulighed for at etablere hyggekroge. Derudover er der 2 gode værelser i vente.

Her vil du komme til at bo ugeneret og i skønne omgivelser og være placeret kun 16 km væk fra Slagelse, med shoppemuligheder, spisesteder, indkøbsmuligheder, motorvejstilkørsel og en station.

I den 80 kvm store staldbygning, er der indrettet flere båse, hvilket giver god mulighed for at medbringe og have sine heste boende på ejendommen, ligesom den store grund og de fine omgivelser giver gode muligheder for gode rideture.

Har denne herlige landejendom med gode muligheder vakt din interesse, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf: 21 122 123