Dragehøjvej 34, 4684 Holmegaard

Virkelig flot andelsbolig i Fensmark

Nu kan denne flotte lyse andelsbolig godt beliggende i Fensmark blive din.

Ejendommen er beliggende i en god andelsforening og fremstår flot med sin gulpudsede facade og sine fine hvide sprossede vinduer. Overalt strømmer lyset ind i den 84 m2 store rummelige bolig, hvor du kan glæde dig over et praktisk køkken, der ligger som en god base i boligens midte og med den skønneste udsigt via det flotte glasparti ud til den nemme og lukkede sydvest vendt have, hvorfra sommerens sol kan nydes på terrassen under halvtaget.

Du bydes velkommen i den rummelige entre, der er kombineret med et godt bryggers. Fra entrèn går man ind i en praktisk fordelingsgang, hvorfra alle boligens rum fordeler sig.
Boligen rummer udover den store stue også køkken, spisestue samt to værelser og et stort badeværelse med brus.

Overalt på værelserne og i stuen er der flotte lyse gulve, mens der er praktiske ens klinker i de andre rum.

Ude venter egen carport og en flot flisebelagt indgang. Grunden afgrænses stilfuldt af en fin hæk og på grunden er der flere er hyggekroge samt en overdækket terrasse og et godt skur. Både udvendigt og indvendigt emmer ejendommen af hygge og stil og vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.
Boligen kan overtages hurtigt og fremstår indflytningsklar - så har du lyst til at gå foråret i møde i denne flotte ejendom, så kontakt os for en fremvisning.