Præstøvej 32, 4700 Næstved

Flot og hyggelig villa centralt i Næstved

Nu har du mulighed for at få fingrene i en af de populære boliger på Præstøvej i Næstved.

Boligens 122 kvm egner sig godt til den lille familie, der drømmer om et indflytningsklart hjem tæt på alle hverdagens fornødenheder.
Villaen er placeret centralt i Næstved, hvor du blandt andet vil være tæt på indkøbsmuligheder, Næstved Gymnasium & HF, NIF, Næstved Stadion, Arena Næstved og bymidten, som alt sammen er inden for ca. 1,5 km, mens Vor Frue Privatskole blot ligger 500 meter fra ejendommen. Hvis du vil nyde en gåtur i god natur, ligger Vandtårnsbakken næsten i baghaven eller den gode skov i Fruens Plantage ca. 2 km væk.

Villaen fremtræder i flot og moderne stil og er meget velholdt. Du bydes velkommen i en god lille entré, med fin plads til overtøjet. Fra entréen kan du tilgå husets flotte lyse stue, der er godt indrettet og indbyder til hygge og samvær. I forbindelse med stuen er der en spiseafdeling og et dejligt åbent køkken. I stueplan finder du også husets badeværelse, et stort disponibelt rum, der idag er indrettet til værelse samt et praktisk bryggers med udgang til den store terrasse.
På 1. salen er 2 gode værelser.

Den 552 kvm store grund giver jer en dejlig stor og ugeneret terrasse, hvor I kan nyde de gode sommeraftener, mens der er en hævet baghave, der er nem at holde.

Lyder denne flotte villa som noget for jer, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf: 21 122 123.