Skovbrynet 26, st. mf., 4700 Næstved

1 værelses andelslejlighed i Skovbrynet

Leder du efter en god og billig lejlighed til hurtig overtagelse, vil denne lyse 1 værelses lejlighed på hele 29 kvm sikkert være noget for dig.

Lejligheden er beliggende i god andelsboligforening med en sund økonomi, så du kan glæde dig over en meget lave månedligt boligafgift. Forældrekøb er tilladt.

Lejligheden indeholder et kombineret køkken/entre hvorfra der er direkte adgang til den store lyse stue, der er nem at indrette og sagtens kan rumme plads til både en sofa at slænge sig i og en seng. Det lille funktionelle badeværelse er med de originale karakteristiske fine mosaik klinker på gulvet.

Fra stuen er der udgang til en god møblerbar syd-vestvendt altan, der er praktisk lukket med flotte glasskydelåger, hvorfra du kan nyde udsigten.

Lejligheden er beliggende i stueplan. Der er mulighed for parkering bag bygningen.

Fra adressen er indkøbsmuligheder inden for en radius af 500 meter. På blot ti minutters tid kan du være i centrum af byen på gåben. Der er under halvanden kilometer til stationen, hvis du pendler, og ellers er der nem adgang til Næstved Storcenter. Det er tilladt at holde indekatte, men andre husdyr er ikke tilladt.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.