Hedetoften 64, Appenæs, 4700 Næstved

Indflytningsklar 1-plansvilla i Appenæs

Leder I efter en indflytningsklar bolig, hvor der er plads til hele familien? Så bør I vende blikket mod Hedetoften 64 i det smukke Appenæs, hvor denne 1-plansvilla venter på dens nye ejere.

I bosætter jer tæt på naturen ved Karrebæk Fjord, Jacobshavn og Susåen. I har gåafstand til nærmeste busstoppested og daginstitution, mens hverdagens øvrige fornødenheder i form af blandt andet forskellige skoler, idrætshal og indkøb hurtigt nås i bil, så I kommer ikke til at mangle noget i dagligdagen.

Denne lyse villa byder på et dejligt køkken-alrum, gulvvarme overalt og rummer hele 4 værelser udover stuen.
Når I ankommer til ejendommen bliver I mødt af en flot facade med en stor, vestvendt fliseterrasse og så kan I parkere bilen i den store garage på hele 41 kvadratmeter. Det store og flotte køkken-alrum egner sig perfekt til et godt opholdsmiljø og hyggelige stunder ved brændeovnen. HTH-køkkenet fremstår velholdt og matcher sig godt med det moderne flisegulv. Fra spisestuen er der åben forbindelse til den lyse og indbydende opholdsstue, så familien kan være samlet, mens aftensmaden kokkereres. Det er også fra køkken-alrummet, at I har adgang til alle husets værelser. Værelserne er alle af god størrelse og kan derfor nemt indrettes til soveværelse, børneværelser eller kontor. Det lyse badeværelse er med bruseniche.
Til sidst, kan nævnes bryggerset, som tilgås køkkenet. Her er der god plads til vaskefaciliteter og udgang til garagen.

Udenfor venter en skøn og flot anlagt have med den dejligste udsigt udover åbne marker. Udover fliseterrassen ved facaden, får I også en skøn og stor fliseterrasse I haven, som kan tilgås fra stuen.

En villa der skal ses.

Er dette jeres næste hjem? Så ring til os allerede i dag for at høre nærmere og bestille en fremvisning.